Olguța Vasilescu: Solomon a umflat costurile de 10-20 de ori

solomon
solomon

Candidatul PSD la Primăria Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, condamnă modul în care au fost cheltuiți banii din bugetul orașului, de către actualul primar, Antonie Solomon, arătând că ”la Craiova costurile pentru orice sunt de 10, și chiar de 20 de ori mai mari ca-n alte orașe”, potrivit unui comunicat de presă.

Colajul fotografic circulă pe internet

Connsemnând că ”primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a arătat șocat de faptul că bugetul Craiovei este mai mare ca al Constanței, în condițiile în care orașul arată ca după bombardamente, fără ca să se fi investit în lucrări care țin de asigurarea unui trai decent: canalizare, apă potabilă, asfalt sau să se fi dezvoltat programe sociale”, Lia Olguța Vasilescu afirmă că ”poate niște exemple comparative despre cum se cheltuiește banul public ar fi evidente pentru a înțelege de ce în Craiova nu există bani decât în cutiile de pantofi găsite de DNA, în biroul primarului”.

Potrivit sursei menționate, ”deszăpezirea, în iarna 2010-2011, când aproape nu a nins în România, a costat primăria din Constanța suma de 2 miliarde de lei vechi, în timp ce la Craiova a costat 55 de miliarde. În iarna 2011-2012, când precipitațiile au fost din abundență, Constanța a plătit 8 miliarde, în condițiile în care s-a scos afară din oraș toată zăpada, iar în Craiova 68 de miliarde, iar deszăpezirea doar Antonie Solomon a considerat-o "ca la carte"!!!”.

De asemenea, candidatul PSD la Primăria Craiovei susține că, în timp ce la Pitești, întreținerea unui câine costă ANUAL 5 milioane de lei vechi, la Craiova, această sumă e plătită LUNAR”, iar numai pentru plantarea panseluțelor, înclusiv în luna noiembrie, la Craiova s-a plătit suma de 169 de miliarde de lei.

În opinia candidatului PSD la fotoliul de edil al Craiovei, performanțele lui Radu Mazăre la Constanța, în ultimul mandat sunt edificatoare. ”A ridicat 2 cartiere de locuințe. Unul cu garsoniere de 15 000 euro și apartamente de 25 000 euro, pentru tineri și altul de garsoniere pentru cazuri sociale grave, care costă beneficiarul aproximativ 3000 de euro!!! În Constanța nu există zone necanalizate sau gropi în asfalt, iar în fiecare cartier există câte un parc cu locuri de joacă. Primăria Constanța susține, lunar, cu alimente, 50 000 de persoane, având venit, pe membru de familie sub suma de 8 milioane lei”, se mai arată în comunicat.

Astfel, Lia Olguța Vasilescu îi îndeamnă pe locuitorii Craiovei să ”compare” realizările lui Antonie Solomon cu cele ale primarului Radu Mazăre, fără a uita că  bugetul Craiovei este mai mare, cu 20 milioane de euro, ca al Constanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel