Olguţa Vasilescu: Solomon a dat pe deszăpezire 68 de miliarde, pe panseluţe, 169 miliarde

Lia_Olguta-Vasilescu
Lia_Olguta-Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL pentru primăria Craiovei, acuză cheltuielile făcute de primarul Antonie Solomon: 68 de miliarde pentru deszăpezire în iarna aceasta, iar anul trecut a dat 169 de miliarde pentru plantarea panseluţelor.

 Vasilescu compară cheltuielile de la Craiova cu cele de la Constanţa. "Deszăpezirea, în iarna 2010-2011, când aproape nu a nins în România, a costat primăria din Constanța suma de 2 miliarde de lei vechi, în timp ce la Craiova a costat 55 de miliarde. În iarna 2011-2012, când precipitațiile au fost din abundență, Constanța a plătit 8 miliarde, în condițiile în care s-a scos afară din oraș toată zăpada, dar în Craiova 68 de miliarde, iar deszăpezirea doar Antonie Solomon a considerat-o <ca la carte>!!! ” , a scris Lia Olguţa Vasilescu într-un comunicat.

 ,, La Pitești, întreținerea unui câine costă anual 5 milioane de lei vechi. La Craiova, această sumă e plătită lunar. La Craiova, anul trecut s-a plătit pentru plantarea panseluțelor suma de 169 de miliarde, inclusiv în luna noiembrie fiind plantate panseluţe ” , a completat Olguţa Vasilescu.

 Senatorul consideră realizările Primarului Constanţei, Radu Mazăre, ca fiind ,,un model al eficienţei administrative”. ,,Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a arătat șocat de faptul că bugetul Craiovei este mai mare ca al Constanței, în condițiile în care orașul arată ca după bombardamente, fără să se fi investit în lucrări care țin de asigurarea unui trai decent: canalizare, apă potabilă, asfalt sau să se fi dezvoltat programe sociale. <Bine, dar unde sunt banii Craiovei?> s-a întrebat acesta, pe bună dreptate” , scrie Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel