Olguța Vasilescu, către Cîțu: Chiparosule, de ce nu le-ai spus?

Lia Olguța Vasilescu a reacționat pe Facebook, după ce Florin Cîțu, vicepreședintele PNL, a spus că s-a întâlnit cu investitori străini și urmează zile grele pentru România.

"Aţi înţeles? Investitorii cu care s-a întâlnit viitorul ministru de Finanţe din partea PNL, Florian Cîțu, vor cere ei ca României să i se aplice dobânzi mai mari la împrumuturi, fiindcă PSD a avut curaj să vină cu legile salarizării şi pensiilor, doua legi fundamentale, de creştere a veniturilor romanilor. Cîțule, chiparosule, de ce nu le-ai spus că România nu poate scădea la categoria Junk când are creştere economică mult peste media europeană şi când, în trei ani de guvernare PSD, datoria publică a SCĂZUT de la 37 la sută la 35 la sută?

"România nu se îndatorează cum minţiţi voi"

De fapt, România nu se îndatorează pentru a plăti pensii şi salarii cum minţiţi voi, ca dovadă că România plăteşte din datoria publică şi o scade de vreo trei ani, ci pentru a plăti cele 20 miliarde euro luate de guvernarea PDL, actual PNL, de la FMI în 2010, când nu a împrumutat bani pentru pensii sau salarii, că pe acelea le-a scăzut, ci pentru a "învesti" în terenuri de fotbal în pantă şi în telegondole care nu duc nicăieri. De ce nu vă gândiţi decât să faceţi rău României şi să daţi cu pietre?", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel