Olguța Vasilescu, reacție EXPLOZIVĂ după avertismentul lui Cîțu: ”Mai ai curaj să apari în public?”

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Deputatul Lia Olguța Vasilescu l-a taxat extrem de dur pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu, după ce acesta a postat un clip în care i-a ”avertizat” pe simpatizanții PSD.

Lia Olguța Vasilescu este extrem de indignată de mesajul video postat de ministrul de Finanțe, care a spus că există ”simpatizanți PSD care critică PNL pe la toate posturile prietene".

Olguța Vasilescu susține că nu se iau măsuri concrete în privința crizei prin care trece țara în momentul de față, tot într-un mesaj pe Facebook:

Cât tupeu! Niște măsuri de protecție a cetățeanului, în vremuri de pandemie, cine te împiedică să iei? Tot PSD? Ai tăiat 22 la sută din bugetul Sănătății, în anul Coronavirusului, după ce ai împrumutat țara asta de 5 ori mai mult decât PSD, și mai ai curaj să apari în public să ameninți?", a scris deputatul PSD pe contul său de Facebook.

VIDEO - Avertismentul lui Florin Cîțu

”AVERTISMENT!

Dacă ești pesedist, simpatizant, urăști PNL, îți spun foarte clar: nu mai merge în emisiuni, în special la cele prietene, să induci panică în societate, să critice orice măsură a acestui Guvern.

Românii nu sunt proști, românii știu ce faci, românii își dau seama că în timp ce acest Guvern muncește, tu își fac campanie electorală.

Nu este nicio diferență între tine și cei care nu respectă regimul măsurii de urgență. Dacă nici acum nu-ți dai seama...", a spus ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, așa cum se vede în clipul postat pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel