Olguţa Vasilescu o acuză pe Violeta Alexandru: Taie panglica şi se laudă cu realizările PSD

Olguța Vasilescu, la TVR 1
Olguța Vasilescu, la TVR 1

Olguţa Vasilescu, ministru al Muncii în Guvernul PSD, o acuză pe Violeta Alexandru că îşi arogă meritele guvernării PSD. 

"Locuinţele protejate pentru victimele violenţei domestice au fost în programul de guvernare PSD. Noi am demarat programul, noi l-am finalizat, în interiorul mandatului de 4 ani cât ar fi trebuit să guverneze PSD. Violeta taie panglica şi se laudă cu realizările PSD. Dacă ea nu are nicio realizare în afara faptului că a dat afară o liftieră văduvă, îşi asumă proiectele altora! Miniştrii PNL au demarat şi ei vreun proiect în ultimele luni? Măcar unul? Că văd că se laudă doar cu ale noastre fără să le crape obrazul de ruşine...", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Ce a spus Violeta Alexandru 

"Îmi pare rău că nu pot fi mâine cu Mihaela pe teren, la deschiderea locuințelor protejate pentru victimele violenței domestice.

Rezultatele noastre în 4 luni de mandat. 42 de locuințe protejate deschise mâine în toată țară. Nu este suficient pentru aceste persoane, este un pas atât de mic față de suferința lor. Avem nevoie de mult mai mult. Atât am putut până în această etapă a mandatului.

Sunt de acord cu Mihaela Andreianu, Președinta ANES: în luna martie vorbim, în general, despre doamne și lucruri frumoase. Avem datoria să nu uităm că printre noi există persoane care au nevoie de ajutor real, atunci când le este mai greu.

Îmi pare rău că nu sunt mâine acolo unde este nevoie de încurajare și de omenie, pur și simplu.

Mâine mă audiază PSD.", a scris şi Violeta Alexandru marţi seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel