Olguța Vasilescu: Nu au ce să caute în sistem. NU AU NICIO SCUZĂ!

Scutaru Cristina / 01 noi 2018 / 19:07 Salveaza PDF Comentarii
Lia Olguța Vasilescu
Descriere foto: Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Lia Olguța Vasilescu a reacționat vizavi de situația de la Spitalul Județean de Urgență Dolj, la Pediatrie 1, respectiv Pediatrie 2.

Lia Olguța Vasilescu a spus că șefele de secție de la Pediatrie 1 și Pediatrie 2 nu se înțeleg și cea care are secția complet renovată nu vrea să preia bolnavii de la cea care are secția în lucru și care e obligată sa înghesuie pacienții în condiții insalubre.

”Pentru administrația PSD Dolj, Sanatatea a fost un domeniu prioritar in ultimii ani. Drept dovadă, cât timp am fost primar, s-au reabilitat toate spitalele din subordinea primăriei, s-a construit un spital municipal nou (foto 1-2), iar investițiile continua și acum.

Secțiile de copii de la Victor Babeș (foto 3-8) sunt dotate inclusiv cu plasmă și frigider in fiecare salon, iar Pediatria și Maternitatea de la Filantropia au fost primele modernizate, pe mandatul meu (foto 8-10).

In același timp, Consiliul Județean Dolj care deține, împreună cu Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgentă, a modernizat Maternitatea și Pediatria 2 (foto 11-13). La Pediatrie 1, lucrările sunt finalizate in proporție de 75 la suta și se lucrează in continuare. In mod normal, cât timp se lucrează pe secție, aceasta ar trebui complet eliberată și nu ar mai trebui sa se facă internări in condiții dezastruoase, de zgomot, cu gândaci și mobilier vechi.

Ce te faci însă când sefele de sectie de la Pediatrie 1 și Pediatrie 2 nu se înțeleg și cea care are secția complet renovată nu vrea sa preia bolnavii de la cea care are secția in lucru și care e obligată sa înghesuie pacienții (sa nu uitam ca e vorba de copii), in condiții insalubre? Răspuns corect: o demiți! Salariile din Sanatate sunt bune, administrația face eforturi, iar cei care cred ca sunt stăpâni și doar ei iau deciziile "corecte", adică ii tin pe bolnavi in mizerie, nu au ce să caute in sistem. NU AU NICIO SCUZA! Sper ca noul director sa ia urgent măsuri!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24