Olguța Vasilescu, mesaj cu țintă directă: Îndrăznim... Situația o impune

Lia Olguța Vasilescu a transmis un mesaj pe Facebook, astăzi, care-i privește direct pe români.

"Hrană românească și dezvoltare! Acestea sunt coordonatele esențiale ale agriculturii naționale în viziunea PSD care a făcut ca România să ajungă lider european la culturi majore-porumb și floarea soarelui. În acești doi ani ai guvernării noastre, am acordat, la timp, subvenții de peste 8 miliarde de euro, am readus la viață mii de km de sisteme de irigații și am asigurat apă gratis pentru fermieri care cultiva mai mult de 1,4 milioane de hectare.

De anul viitor ne-am propus să dublăm sprijinul financiar pentru tomate, de la 3000 la 6000 de euro pentru mia de metri pătrați de solarii, pentru a acoperi si perioada de iarnă din producția internă. Extindem finanțarea și la alte legume – ardei, vinete, castraveți.
Și nu în ultimul rând, îndrăznim să aducem tehnologia de ultimă oră în agricultură! Sisteme de pompe pentru irigații, acționate cu energie din panouri solare, acolo unde situația o impune. În paralel, se lucrează la rețeaua Casei Agricole de Comert Unirea care va prelua produsele agricole pentru procesare-depozitare-vânzare. Niciun guvern nu s-a preocupat de agricultura precum cel actual", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel