Olguţa Vasilescu, la ultima şedinţă a Consiliului local Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, a declarat joi, la ultima şedinţă a actualului Consiliul Local, că la nivelul municipiului campania electorală a fost foarte decentă şi a mulţumit partidelor politice că nu au profitat de manifestările cultural-artistice care se desfăşoară în această perioadă pentru a-şi face campanie.

'Având în vedere că este ultima şedinţă de Consiliu Local din acest mandat, aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am reuşit să colaborăm în aceşti patru ani. Chiar a fost un consiliu local în care nu a fost scandal, aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi, chiar şi campania electorală a fost foarte decentă şi vreau să le mulţumesc partidelor care sunt reprezentate în acest CL că nu au profitat de Zilele oraşului care se desfăşoară de patru ani în aceeaşi dată, nu în luna octombrie, că nu au profitat de Zilele 'Mihai Viteazul' şi de toate celelalte activităţi care erau în jurul acestor date de ani de zile ca să-şi facă vreo campanie electorală, să distribuie fluturaşi, să genereze conflicte. Şi aş vrea să vă mulţumesc că am reuşit să ducem la final proiectele vechii administraţii, că am reuşit să venim în faţa cetăţenilor cu proiecte noi pe care dumneavoastră să le aprobaţi şi Executivul să le ducă la bun sfârşit sau să fie în derulare', a spus Olguţa Vasilescu, citează Agerpres.

Olguţa Vasilescu le-a mulţumit şi angajaţilor primăriei Craiova, despre care a afirmat că 'în proporţie de 90 la sută au înţeles să îşi facă foarte bine datoria' şi a enumerat proiectele finalizate sau aflate în derulare în municipiul Craiova.

În sala mare a Primăriei Craiova a avut loc joi ultima şedinţă ordinară a actualului Consiliului Local, aceasta încheindu-se cu o poză de grup realizată al iniţiativa consilierului independent Ionel Pană.

Pe parcusul şedinţei au avut loc mai multe luări de poziţie în contradictoriu între candidatul PNL la Primăria Craiova, Pavel Badea, şi candidatul PSD, Lia Olguţa Vasilescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel