Olguța Vasilescu-Klaus Iohannis, declarații: Joc politic. Decizie asumată

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a făcut primele declarații după respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis.

"Eu nu îmi amintesc nimic notabil din mandatul de preşedinte de până acum al domnului Iohannis. Dacă dumneavoastră vă aduceţi aminte ceva este foarte bine", a declarat Olguța Vasilescu.

Cât despre războiul dintre PSD şi Klaus Iohannis, aceasta a afirmat că "este un joc politic de care preşedintele profită. Ieri a fost o discuţie şi au fost mulţi colegi care au spus că era mai bine să merg de la început la Dezvoltare, niciun lider nu a fost împotriva acestei nominalizări. Votul se dă în CexN".

"Nu regret nimic, a fost o decizie asumată că este posibil să plec de la Ministerul Muncii. Când s-a făcut evaluarea miniştrilor, s-a observat că pe Ministerul Muncii sunt aplicate deja toate măsurile de guvernare. Sunt fie finalziate, fie în curs. Am reuşit să finalizăm legislaţia pe pensii, care este în Senat şi pe care o voi susţine la Camera Deputaţilor, am finalizat salarizarea, asistența socială este pe site. Până acum, toate măsurile din programul de guvernare s-au aplicat, în cei doi ani de mandat ai meu. Asta spune totul despre management", a mai spus Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel