Olguța Vasilescu: Iohannis să se uite în oglindă. Va vedea un om cu zeci de dosare penale

Vasilescu
Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că de la preluarea guvernării, social-democraţii s-au ocupat de creşterea pensiilor, a salariilor şi au luat mai multe măsuri pentru studenţi şi în domeniul protecţiei sociale, respingând afirmaţia şefului statului că s-au ocupat de justiţie ca să îi scape pe corupţi.

"Klaus Iohannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgenţă dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017, care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării. În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe judecătoreşti", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Sâmbătă, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel