Cartea lui Iohannis. Olguța Vasilescu: Riscă! Trebuie sesizată Curtea Constituțională

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu, marți seară, în platoul TVR 1, a vorbit despre refuzul repetat al președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește propunerile pentru portofoliile Dezvoltare și Transporturi.

„Președintele nu mai are dreptul legal să repingă. Are toate documentele la dispoziție. Atunci când a fost vorba de conflict, CCR a dat decizii rapide. (...) Eu sunt convinsă că va face președintele aceste numiri", a declarat Lia Olguța Vasilescu, marți seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de jurnalistul Ionuț Cristache.

Întrebată despre o eventuală suspendare a președintelui României, s-a rezumat la a spune că „va trebui să fie o decizie a coaliției în ceea ce privește suspendarea". 

În opinia Olguței Vasilescu, „Iohannis riscă foarte mult. Joacă totul pe o carte, fără să cântărească contextul de anul acesta. Ar trebui să fie preocupat de imaginea României în exterior". Totodată, a mai spus că „este foarte greu pentru Roxana Plumb și Eugen Teodorovici să gestioneze patru ministere de forță, fiecare câte două".

„Dacă săptămâna aceasta nu vom avea un răspuns pozitiv, trebuie sesizată de urgență Curtea Constituțională”, a spus Lia Olguța Vasilescu, adăugând că „este foarte importantă decizia Curții”.

Vezi și: Olguța Vasilescu: Nu s-a mai întâmplat așa ceva! Iohannis face mișto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel