Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Nicuşor Dan: Băieţaş, e o vorbă din popor...

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu (PSD) îi răspunde lui Nicuşor Dan, după ce acesta a reclamat modul în care este tratat de mai mulţi membri ai PSD. 

"Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alțîi cu el cum se comportă USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. "Cer bun simt de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze". Băiețaș, e o vorba în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai țîi minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când... Și o să simți ce simțeau și aia pe care ii atacai cu haită ta....

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra... Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri... Poate va luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel