Olguța Vasilescu, față în față cu Victor Ciutacu: Să nu mai fim ipocriți

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii și refuzată de Klaus Iohannis pentru conducerea Ministerului Transporturilor, a acordat un interviu postului de televiziune România TV, cu ocazia Zilei Naționale a României și împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Întrebată de Victor Ciutacu dacă ar mai fi posibil ca să se uite tot ce s-a întâmplat în politică, iar ca de luni dimineață toată lumea să o ia de la capăt, Lia Olguța Vasilescu a mărturisit că ar trebuie să existe un asemenea moment T zero, dar ceea ce contează este să nu mai existe ipocrizie.

''Ar trebui să fie. Atunci când stăm de vorbă cu parlamentarii de la celelalte partide, cum ar fi PNL-ul, ne încurajează să trecem multe legi pe care nu le votează. Cred că ar trebui să nu mai fim ipocriți. Să vorbim cu toții aceeași limbă în politică și să ne gândim în primul rând la interesul național. 

Toată lumea trebuie să tragă în aceeași direcție, toată lumea trebuie să facă tot ceea ce ține de persoana respectivă și mă gândesc că de 30 de ani, indiferent de guvernări, nu s-au construit foarte mulți km de autostradă, de exemplu. Cred că singura autostradă construită cap-coadă a fost în timpul guvernării lui Năstase, București - Constanța. În rest, tot plătim bani pe km de studii de fezabilitate, pe firme care nu lucrează și care vin după să spună că din cauza statului și a blocajelor funcționarilor nu au putut să lucreze și atunci statul este dator acestor firme. Trebuie să vină de jos în sus toate lucrurile acestea., a declarat Lia Olguța Vasilescu, în interviul acordat jurnalistului România TV, Victor Ciutacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel