Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu... Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii.

"Să îi desenăm lui Câțu... care tocmai s-a trezit vorbind că 14 la sută creștere la pensii e filă de istorie... Nici nu s-a mai pomenit așa ceva până la el, cică... Pensia minimă a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 76 la sută! Pensia publică a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 60 la sută! Prin creșterea punctului de pensie de la 871 lei până la 1265 lei și eliminarea unor impozite: contribuția pentru sănatate a fost eliminată din toate pensiile, impozitul la pensiile sub 2000 lei a fost eliminat, impozitul la pensiile peste 2000 lei a scăzut de la 16 la 10 la sută!

"Minciuna zilei"

În primul an de guvernare PSD, pensiile au crescut cu 25 la sută! 14 e mai mare ca 25? La matematica lui Câțu poate... Noi am învățat însă altă matematică... Minciuna zilei este însă aceea că anul acesta au crescut pensiile! Pensiile publice sigur nu! Pensiile speciale? Posibil! Noi am plafonat în 2017 pensiile speciale și în 3 ani de guvernare PSD nu au mai crescut deloc.

Ce a făcut Guvernul PNL care se bătea cu pumnii în piept că va elimina pensiile speciale? Nu le-a eliminat. În schimb, a cerut Parlamentului abrogarea ordonanței noastre care le plafona... Culmea e că, după minciunile debitate de Câțu la televizor, au ieșit toți recitatorii de succes de la PNL să le susțină și să ne spună cât de tare e Câțu care i-a fericit azi pe pensionari cu o creștere istorică și care nu s-a mai făcut nicăieri în galaxie!", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel