Olguța Vasilescu: ”Disperare” vs Giugea: ”Am primit un telefon”. PSD - PNL, ACUZAȚII grave

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Iulian Manda, vicepresedinte al Senatului, s-au casatorit civil in Sala Mare a Primariei Craiova
Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Iulian Manda, vicepresedinte al Senatului, s-au casatorit civil in Sala Mare a Primariei Craiova

Replici dure între Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD și Nicolae Giugea, deputat PNL!

”În urmă cu câteva minute am primit un telefon de la o persoană care lucrează în Primăria Craiova și care mi-a spus că, astăzi, toți angajații au fost convocați de șefii lor și li s-a transmis că cine va vota referendumul va fi dat afară. Mai marii Primăriei Craiova susțin că vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum și apoi îi vor da afară pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis să meargă în alte comune sau în alt județ pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scăpa de teroarea PSD.

Aceste metode staliniste sunt cea mai bună dovadă că disperarea PSD a atins cote maxime. Mai este foarte puțin și totul se va sfârși. Duminică seara mitul PSD - cel mai puternic partid din România va lua sfârșit”, a scris Nicolae Giugea, deputat PNL pe Facebook.

Replica Liei Olguța Vasilescu


Lia Olguța Vasilescu i-a dat o replică liberalului.

VEZI ȘI: Alex Coita uimește: Cum a apărut la Antena 3, în direct: Nu am făcut-o pentru Dragnea!

”Disperare! Numele tau se cheama PNL! Nicolae Giugea, esti un mare mincinos! NIMENI nu a cerut vreunui functionar din primarie sa nu voteze sau sa voteze in vreun fel... Pregatesti deja scuze pentru ca maine o sa fiti pe locul 3, la Craiova?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel