Olguța Vasilescu, declarații din interiorul Biroului Permanent Național

Denisa Zamfir / 28 mai 2019 / 14:06 Salveaza PDF Comentarii
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Olguța Vasilescu face o serie de declarații după ședința Biroului Permanent Național al PSD.

''A fost stabilit un nou președinte interimar al Camerei Deputaților, în persoana doameni Carmen Mihălcescu. S-a trimis la Comisia Juridică solicitările privind încetarea mandatului de președinte al Camerei Deputaților și a mandatului de deputat.

A fost o notă privitoare la decizia CCR privind Legea sistemului public de pensii. Ne-a venit astăzi de la CCR decizia luată. Urmează ca Guvernul să vină în procedură de urgență cu modificările pe această lege.

S-a decis trimiterea la Comisia Juridică a următoarelor solicitări din partea grupurilor PNL și USR: constatarea încetării de drept a mandatului de deputat al domnului Liviu Dragnea, încetarea de drept a mandatului de președinte al Camerei Deputaților, Comisia Juridică urmează să întocmească un proiect de hotărâre de vacantare a locului de deputat și de vacantare a funcției de președinte al Camerei Deputaților, să retrimită biroului permanent care va fi convocat de îndată pentru a convoca plenul Camerei Deputaților

Vreau să vă precizez programul Camerei Deputaților este cel normal.

Ca să evităm orice discuție, am fost purtător de cuvânt doar pe o perioadă determinată, cea a campaniei electorale'', a spus Lia Olguța Vasilescu după ședința BPN.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29