Olguța Vasilescu, către Alex Coita: ”De ce nu candidați?” A urmat o dezvăluire care a surprins

Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, la Antena 3, l-a întrebat pe Alex Coita de ce nu candidează la alegerile prezidențiale din acest an. Răspunsul său a surprins un invitat.

„Am așa o senzația că unii care nu sunt astăzi în platou mimează lupta. Nu vreau să dau nume. Am o senzație, nu am dovezi. Astăzi, lupta politică se duce prea puțin pe scena politică și prea mult în culise. Pe mine mă surprinde că nu am depășit anumite replici. Să punem scena politică acolo unde trebuie să fie. Am senzația că ne învârtim în gol. (...) România are nevoie de o resetare. O să fac și o dezvăluire. Am stat, m-am gândit. M-am uitat la toți candidații (n.r. pentru alegerile prezidențiale). Cu tot respectul pentru fiecare dintre ei, nu mai am încredere în candidații vechi", a spus Alex Coita, duminică seară, la Antena 3.

Ulterior, a intervenit Lia Olguța Vasilescu, care l-a întrebat de ce nu candidează.

„Nu candidez eu, pentru că nu consider că este momentul. În schimb, am luat decizia să susțin un candidat. Astăzi se află alături de noi în platou. O voi vota pe doamna Bruynseels (n.r. Ramona Ioana Bruynseels). Consider că România are nevoie de un candidat nou", a spus Alex Coita.

Ramona Ioana Bruynseels a mărturisit că a fost surprinsă de ceea ce a zis Alex Coita: „Îi mulțumesc pentru această dezvăluire. M-ai surprins. Acesta e adevărul. Sunt onorată!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel