Olguța Vasilescu: Brusc, pe paginile hastagistilor, apar comentarii de genul "toți sunt la fel" / Când vă treziți?

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a transmis că Ludovic Orban a anunțat că nu vor fi mărite alocațiile și salariile în învățământ, iar electoratul a fost păcălit de „lozincile” PNL și le înghite în continuare „pe nemestecate”.

„Premierul Orban tocmai a declarat că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din Învățământ, de la 1 septembrie 2020, așa cum era prevăzut într-un act normativ emis de guvernul PSD! Brusc, pe paginile hastagistilor, apar comentarii de genul "toți sunt la fel", "de 30 de ani avem aceeași clasa politică" etc. Nu ar fi mai simplu să recunoașteți că ați mers ca fraierii și ați votat după lozinci? Nu toți sunt la fel!”, a scris Lia Olguța Vasilescu luni după-amiază pe contul său de Facebook, adăugând ulterior:

„PSD a avut bani să facă tot ce a promis și nu s-a imprumutat așa cum o face acum PNL, într-un ritm de a dat peste cap orice țintă de deficit. Datoria publică nu a crescut pe vremea PSD, ci A SCĂZUT! O spune Eurostat, nu noi!

Am avut bani să deschidem 16000 de șantiere în toată țară, am început niște proiecte de autostrăzi și am continuat altele, am construit sistem de irigații pentru peste un milion și jumătate de ha de teren agricol, am dezvoltat programe de susținere a antreprenoriatului și fermierilor, am crescut anual veniturile românilor.

PNL ce a făcut pentru voi?

Că programele susținute de stat le-au stopat, autostrăzile stagnează, bani în plus în buzunare nu aveți, ba dimpotrivă, va scade puterea de cumpărare prin creșterea accelerată a prețurilor... Continuă să vă livreze lozinci și unii le înghițiți pe nemestecate! Zilnic va mai da dreapta câte o smetie și voi ziceți că așa e normal, că din cauza PSD începeți să o duceți mai prost! Păi, nu mai guvernează PSD, dragilor!

Când vă treziți? Noi, PSD, suntem bine! Mulțumim de întrebare și urările din trecut! Dar voi cum o mai duceți?”, a conchis Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel