Olguța Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: Avocații mi-au sugerat să fac asta

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, după ce președintele României a refuzat numirea liderului PSD la conducerea Ministerului Dezvoltării. 

Olguța Vasilescu a declarat joi seară, la România tv, că avocații săi vor pregăti o plângere penală pentru președintele României. Fostul ministru al Muncii susține că este vorba de abuz în serviciu pentru faptul că a refuzat numirea încă o dată numirea ei în funcția de Ministru al Dezvoltării.  

Citește și: Matteo Politi, caz cu întrebare-cheie. Chirieac: Are o problemă

"Am mai multă experiență și politică și administrativă"

"Doi avocați astăzi mi-au sugerat să fac această plângere penală (n.r. pentru abuz în serviciu) și urmează să o văd și eu în perioada următoare. Cred că doamna prim-ministru a anunțat astăzi deja presa la Bruxelles, și probabil în cursul zilei de mâine, când se va întoarce în țară, va anunțat și decizia dumneaei. Suntem cu garda jos de atât de mult timp și probabil că tocmai din această cauză președintele își permite să blocheze activitatea Guvernului.(...) Vorbește depsre lipsa mea de experiență în condițiile în care am fost primar într-un oraș de două ori mai mare decât cel condus de Klaus Iohannis, am experiență de ministru și cred că în acest mandat al meu de ministru am dovedit că am reușit să finalizez două legi foarte importante, legea salarizării și cea a pensiilor. Deci am mai multă experiență și politică și administrativă decât a avut Klaus Iohannis înainte de a deveni președintele României. Deci e clar că nu este un argument care să stea în picioare. (...) Întrece penibilul pentru că folosește ale postacilor care nu agrează un om politic. Mi se pare că se coboară mult prea jos pentru funcția pe care o deține", a declarat Olguța Vasilescu.  

Citește și: Ion Cristoiu: "Se detașează ca un candidat prezidențial"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel