Olguţa Vasilescu, reacţie fulger după declaraţiile Violetei Alexandru: Nu m-am înşelat. Violeta, tu atât mai ai de făcut!

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj fulger după declaraţiile făcute, sâmbătă seara, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 

Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj în replică la afirmaţiile făcute, sâmbătă seara, la România TV, de către ministrul Muncii, Violeta Alexandru, referitoare la pensii.

"Ma uit la emisiunea Violetei Alexandru si imi dau seama ca nu m-am inselat cand spuneam ca nu a citit noua lege a pensiilor. Habar nu are ca la pensia minima s-au facut corectii in functie de perioada lucrata... Viseaza o noua lege a pensiilor, dar nici macar nu a citit-o pe cea votata de parlament! 

Violeta, cand incepeti sa recalculati cele 5 milioane de pensii, pe noua formula, din noua lege, astfel incat sa se corecteze inechitatile despre care ai mai auzit si tu, vag, cate ceva? Tu atat mai ai de facut! Aplicarea legii prin recalculare!", a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel