Olguța Vasilescu, reacție acidă. Guvern vs. OPC. "E puțin ciudat"

Olguța Vasilescu a reacționat după ce Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru reducerea aglomerațiilor, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în aer liber. 

Olguța Vasilescu, deputat PSD, a intervenit luni seara în direct la România TV unde s-a arătat indignată de faptul că masca de protecție ar putea deveni obligatorie în spațiul public deschis. 

”E putin ciudat, după ce acum câteva luni ne spuneau că masca nu protejează deloc, atunci când nu aveau stocurile, iar acum ne spun că sunt obligatorii și în aer liber. Pe de altă parte vine OPC și ne spune că 90% din măști sunt neconforme și am văzut tot felul de filmulețe care arată cum sunt fabricate în tot felul de țări, în condiții insalubre. Sunt deja foarte mulți care se plâng că le ies tot felul de lucruri pe față de la ele. E foarte dificil de spus dacă ne apără sau nu. Oricum și părerile specialiștilor sunt împărțite. Oricum va fi foarte greu să impună această măsură, mai ales la copii. Eu am încercat cu copilul meu de 10 ani și nu a rezistat nici două minute. M-am gandit că va trebui să o poarte la școală, dacă va începe școala”, a declarat Olguţa Vasilescu.

VEZI ȘI: Mască OBLIGATORIE în AER LIBER?! Ce se pregătește rapid în România. Orban RĂSPUNDE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel