Olguța Vasilescu, uimită de Ponta: Nu mi-l închipuiam

Lia Olguța Vasilescu a spus că nu și-l închipuia pe Victor Ponta în calitatea de secretar general al Guvernului și a apreciat că situația politică actuală este una "din care nu câștigă nimeni" și "în primul rând nu câștigă România".

"Secretarul general are rang de ministru, dar el este, dacă vreți, un funcționar public. Nici nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate, pentru că e un fel de secretar al guvernului care transmite documentele dintr-o parte în alta. Dar dacă i-a plăcut d-lui Victor Ponta să se regăsească în această calitate, ce pot să spun mai mult? E o situație din care nu câștigă nimeni, asta este foarte clar. În primul rând nu câștigă România", a declarat Olguța Vasilescu.

Ea a precizat că, probabil, demisia sa nu a fost trimisă la Palatul Cotroceni — așa cum a făcut premierul Sorin Grindeanu cu demisiile ministrului Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan — deoarece și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat.

[citeste si]

"Probabil că doamnele ministru nu și-au delegat atribuțiile. Eu mi-am delegat atribuțiile până în data de 23. Cred că le este foarte greu cu doi miniștri să umple 27 de ministere", a spus Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel