Olguța Vasilescu, reacție după refuzul lui Iohannis: Acum e clar, nu?

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, reacționează după decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD - ALDE ca Sevil Shhaideh să fie premier. Olguța Vasilescu susține că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât ştia că șeful statului nu va nominaliza un premier social-democrat, indiferent de scorul electoral.

'Lăsaţi filmele de spionaj şi toate aberaţiile aruncate zilele acestea în spaţiul public! Pentru mine a fost relevanta discuţia cu Cristian Buşoi din campania electorală: "Uitaţi de nominalizarea PSD la funcţia de premier, chiar dacă câştigaţi alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!" De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie... Acum e clar, nu?", a scris, marţi seara, Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Vicepreşedintele PSD mai afirmă că, dincolo de orice considerente de ordin politic, religios şi "frustrări ale cuiva", Sevil Shhaideh este o persoană 'cum rar întâlneşti' și i-ar părea rău ”să pierdem un asemenea premier”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel