Olguța Vasilescu, PRM-PSD. Cum a scăpat de ”furia” lui Vadim Tudor

Olguța Vasilescu a vorbit pe blogul personal de perioada în care activa la PRM, dar și despre cum a scăpat de ”furia” lui Vadim Tudor când a părăsit partidul.

Olguța Vasilescu a povestit că Vadim Tudor o sunase recent, înainte să moară. Totodată, ministrul Muncii a precizat că a fost printre puținii care au scăpat de furia lui Vadim Tudor după ”dezertare”.

Olguța Vasilescu povestește pe blogul personal că după ce a fost anunțat decesul lui Corneliu Vadim Tudor, se uita la televizor și ”mi-a telefonat si Ion Manzana, fostul lider de grup PRM din Camera Deputatilor. Avea lacrimi in glas. Ne sunase recent Vadim pe amandoi si rememoram discutia. Ne gandeam ce forta a avut partidul in 2000 si ce oameni erau in parlament din partea PRM. Pe langa vedetele Loghin si Dolanescu, erau intelectuali de marca: Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Lucian Bolcas si aripa tanara, noi, croiti pe acelasi calapod: nervosi, nationalisti, cu replica la orice.

Inainte sa plec din partid, Vadim, caruia ii spusesem, ma prezenta lui Nicolae Vacaroiu: „Presedinta organizatiei de tineret. A vrut sa plece din PRM, dar sangele apa nu se face". Partial a avut dreptate. Sangele a ramas acelasi, dar am plecat. Din motive pe care i le-am scris si le-a inteles, avand in vedere ca am fost printre putinii care a scapat de „botez" dupa dezertare”, spune ministrul Muncii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel