Olguța Vasilescu, la comisia ONU pentru condiția femeii

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia-Olguţa Vasilescu, participă la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiţia femeii, care se desfăşoară la New York. 

"Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale din România susţine o alocuţiune în cadrul Consiliului de Securitate al ONU. Lia-Olguţa Vasilescu are programată şi o intervenţie în cadrul mesei rotunde 'Emanciparea economică a femeilor în contextul schimbărilor pe piaţa muncii'. Oficialul român are în program şi o prezentare în cadrul reuniunii ministeriale a Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF)", se precizează în comunicat. 

De asemenea, Lia-Olguţa Vasilescu are programată şi o întrevedere bilaterală cu Lise Theriault, viceprim-ministru/ministru provincial pentru statutul femeii, din cadrul Ministerului pentru Relaţii Internaţionale şi Francofonie din Provincia Quebec - Canada. Oficialul român participă şi la o reuniune bilaterală cu Asa Regner, ministrul Sănătăţii şi Afacerilor Sociale din Regatul Suediei. 

O altă reuniune bilaterală programată este cea cu adjunctul directorului executiv al UNWomen, Lakshmi Puri, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel