Olguța Vasilescu intră în concediu fără plată

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care candidează la alegerile din 11 decembrie pe primul loc pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor, a intrat de joi în concediu fără plată până pe 12 decembrie. Ea spune că va avea astfel timp pentru activităţile din campania electorală.

Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Craiova, de către Ovidiu Mischianu, care îndeplineşte atribuţiile de secretar al Primăriei Craiova, acesta precizând că în perioada 24 noiembrie-12 decembrie atribuţiile edilului i-au fost delegate viceprimarului Mihail Genoiu.

Olguţa Vasilescu, care va coordona şi campania electorală a PSD la nivelul judeţului Dolj, a declarat, în urmă cu o lună, la anunţarea candidaturii pentru Parlament, că deşi candidează pentru Camera Deputaţilor pentru a "trage lista", nu va pleca din funcţia de primar al Craiovei decât dacă va obţine, după alegeri, o poziţie din care să poată să ajute Craiova mai mult.

"Vreau să rămân primar, aceasta este intenţia mea în proporţie de 99% şi voi pleca doar dacă din acea postură pot să ajut mai mult oraşul Craiova. (...) Trebuie să luptăm pentru a avea un scor mai mare decât cel înregistrat la locale, pentru că ştim că dacă există un guvern politic şi este al PSD, se va uita altfel spre Craiova", a spus Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel