Olguța Vasilescu, despre cum s-a ajuns la Tudose: Toți am refuzat

Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Olguța Vasilescu a declarat că toți cei 5 candidați PSD pentru funcția de premier au refuzat în CEx propunerea din diverse motive. Propunerile candidaților au fost făcute de președinții de filiale, susține ministrul Muncii.

Aceste nume nu au apărut azi în ședința CEx ci începând de alaltăieri. Domnul Dragnea a avut o întâlnire cu prședinții de filiale care au spus la ce propuneri s-au gândit. Cele 6 propuneri sunt cele ce au intrat azi în dezbatere. 

La mine nu a fost nicio surpriză. Am anunțat de 3 zile că voi refuza propunerea din motive personale, în al doile rând că sunt pe un minister foarte greu și oricui va veni îi va fi greu să continue munca într-un ritm rapid pentru a implementa programul de guvernare. 

Din ceilalți candidați, majoritatea au spus că nu au experiență pentru a îndeplini o asemenea funcție. A fost pentru noi foarte confortabil să știm că liderii de organizații ne-au nominalizat, dar este o muncă titanică, mai ales că sunt întârzieri în program și vor trebui să fie aplicate foarte multe măsuri. Miniștrii nu vor avea parte de concediu anul acesta. 

Cei care s-au abținut au propus o altă persoană pentru funcția de premier și nu s-au mai regăsit în vot.

Am pierdut un premier că nu s-a aplicat la timp programul de guvernare. Sigur că suspiciuni au existat și asupra lui Mihai Tudose cum bănuiesc că ar fi existat la fiecare candidat. Am fi aflat tot felul de lucruri de la televiziuni despre fiecare”, a spus Olguța Vasilescu la România TV.

Totodată, Olguța Vasilescu a confirmat că foarte probabil se va afla la conducerea ministerului Muncii și în Guvernul Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel