Olguța Vasilescu: De mâine intrăm în campanie electorală!

Liviu Dragnea- Lia Olguța Vasilescu- Victor Ponta
Liviu Dragnea- Lia Olguța Vasilescu- Victor Ponta

Lia Olguța Vasilescu reacționează după câștigarea alegerilor parțiale din Craiova de către PSD.

”Eu înțeleg ca ați pierdut alegerile și doare... Ce nu pot sa înțeleg e modul in care va denigrați orașul, sub pretextul ca ii plângeți de mila: ca e nedezvoltat, ca e cenușiu, ca e comunist, blestemat, plin de asistați și câte și mai câte prostii. Eu cred ca e cel mai frumos oraș din România. Și nu numai eu!

Sa ai un oraș încărcat de istorie, cu atâtea clădiri monument spectaculoase, parcuri care apar pe site-urile importante din lume pentru splendoarea lor, colectii și instituții de arta celebre, un stadion de poveste și oameni atât de frumoși și speciali, trebuie sa îți trezească mândria și nu dezgustul...

Mai plimbați-va si prin alte orașe din România si faceți comparații! Ca sa fii primar, trebuie, in primul rând sa îți iubești orașul și sa accepți și votul locuitorilor lui! Dacă primarul ales a luat prea putine voturi, numărați-le și pe ale voastre și vedeți cum stați!

Noi am inteles mesajul alegătorilor! Trebuie sa muncim mai mult, sa demonstram mai mult și sa nu mai fim așa siguri ca victoria ne aparține doar pentru ca avem realizări! Promit ca o vom face! De mâine, intram din nou in campanie electorală!”, este mesajul postat de Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel