Olguța Vasilescu, ce i-a spus Vanghelie. CONFIRMĂ avertismentul

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Marian Vanghelie a acordat un interviu exploziv difuzat, miercuri seară, la ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3. Lia Olguța Vasilescu, actual ministru al Muncii, a confirmat că a fost avertizată că se va alege cu un dosar penal. 

Lia Olguţa Vasilescu spune că Marian Vaghelie a avertizat-o chiar cu o lună înainte ca ea să se aleagă cu dosar penal, pe vremea când era primar al Craiovei. Aceasta şi-a mai amintit o informaţie din preajma alegerilor prezidenţiale din 2014.

Zvonul că George Maior ar putea fi premier dacă Victor Ponta ajunge preşedinte, i-a nemulţumit pe membrii de partid, care nu ar mai fi tras cu aceeaşi forţă ca Ponta să câştige cursa de la Cotroceni.

`De ce nu îți vezi tu de treaba ta acolo la Craiova. Uite, ai intrat pe o listă și o să înceapă să îți facă un dosar`

”Eu pot să confirm că Marian Vanghelie m-a sunat în anul 2014, după ce eu făcusem o declarație în spațiul public și luam apărarea unei persoane condamnate pe nedrept și mi-a spus `De ce nu îți vezi tu de treaba ta acolo la Craiova. Uite, ai intrat pe o listă și o să înceapă să îți facă un dosar`. Culmea este că acum dacă verific această perioadă, constat că atunci a început dosarul meu, pe care îl știe toată lumea. La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar. Nu l-am întrebat atunci de unde are informația, dar s-a dovedit a fi foarte real”, a declarat Olguța Vasilescu, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel