Olguța Vasilescu, Bruxelles. Mesaj pentru români, după întâlniri

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a enumerat sâmbătă care sunt următoarele măsuri pe care guvernul le va adopta și care vor aduce mai mulți bani în buzunarele românilor.

„Cele mai importante proiecte sunt cele de ucenicie și de stagiatură care funcționează cu finanțare europeană și care vor aduce mai mulți bani. Angajatorii vor primi suma de 250 de euro pentru persoanele fără studii superioare și de 300 de euro pentru cele cu studii superioare. Și, bineînțeles, sunt evoluții în ceea ce privește legea salarizării unitare, de luni începem discuțiile cu sindicatele din ordinea publică şi sănătate despre legea salarizării unitare, urmând ca veniturile până la pragul de 4.000 lei să se dubleze, iar cele care depăşesc acest nivel să se majoreze cu 45%.

(...) În momentul în care ai șase miniștri care sunt anchetați pentru un drept al lor constituțional, nu este o situație ușoară.

(...) În ceea ce mă privește, eu sunt tare curajoasă. Sigur că este o stare de disconfort pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât știi că nu greșești și cu toate astea, tot ești vânat. Cu toate astea, sper că suntem un stat de drept”, a declarat ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu sâmbătă, la România TV. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel