Olguța Vasilescu, ATAC DUR: Ia spune tu, homo sovieticus

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu îl acuză pe Cristian Diaconescu că este filorus, deși pozează în filoamerican fundamentalist. Declarațiile sale vin după ce prezidențiabilul PMP l-a acuzat, într-o emisiune televizată, pe premierul Victor Ponta de accente pro-rusești și de corupție.

""Îl face praf pe Victor Ponta?" Îi mai tremură vocea sau nu era în public și amenința din baie, din fața oglinzii? Cică Ponta apără "interese din afara țării", dar "nu e acceptat în afara țării"... Logică de fier forjat... Ia spune tu, homo sovieticus, tu ce interese aperi? Și cine te acceptă pe tine din afara țării? Că din interior am vazut câți te-au acceptat, când ai candidat la Primăria Capitalei și te-ai clasat pe locul 4 cu ditai partidul pe lângă tine. Acum, cu partidulețul băsist în spate cred că o să faci furori... Brrrrrr! Deja tremurăm...", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Declarațiile lui Cristian Diaconescu despre Victor Ponta

Invitat la B1 TV, Cristian Diaconescu a declarat că Victor Ponta poate fi considerat suspect de corupție: „Este foarte grăbit în a accede în funcții, în a avea autoritate, Victor Ponta e neatent la ce se întâmplă în jur. Să nu aibă pretenția că o să-l menajez. Eu îi transmit direct: nu ai experiență, nu te acceptă nimeni din exterior, nu vei reuși să te impui. Nu trebuie să se aplice în România un proiect din est. Nu trebuie să avem un președinte ostatic intereselor din afara țării."

VEZI ȘI: Cristian Diaconescu: Nu îl voi menaja pe Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel