Olguța Vasilescu, amenințată cu cătușele după ce l-a atacat pe Iohannis

Olguța Vasilescu este atacată dur de un lider PNL după ce a spus că imaginea cu Iohannis stând la Masa Tăcerii a fost o greșeală de imagine.

”Tupeul Olgutei Vasilescu nu face decat sa demonstreze ca la PSD, de la lideri si pana la simpli membri, onoarea e negociabila. Sa denigrezi cu orice ocazie presedintele tarii si sa ai atitudinea de stat in stat, cand tu iesi cu catusele pe mana ca ultimul infractor, inseamna sa n-ai alte repere in viata decat invidia, razbunarea si minciuna.

Doamna fara scrupule care vesnic a fost de partea chiulangiilor, a traseistilor, a celor certati cu legea, doamna care crede ca administratia se face cu un picior in curtea DNA si altul in primarie, doamna care varsa public frustrari, recunoscand voalat ca "a comis-o" fara noroc, este aceeasi care in calitate de edil sef este cercetata pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite. Asta este tipul de campanie mizerabila care poarta amprenta Olgutei Vasilescu, care n-are insa suficienta voce sa spuna ca vrea la Parlament si ca a mintit craiovenii in tot acest timp.

Discreditarea este ocupatia de baza a Olgutei Vasilescu atunci cand nu incearca sa atace justitia. Lamentarile sale nu vor diminua numarul de perechi de catuse care vor reveni celor ce le merita, cum nu vor afecta nici evolutia PNL, un partid care va vota tot timpul la vedere orice solicitare venita din partea DNA. Prezumtia de nevinovatie garantata de Constitutie este una, iar un PSD cangrenat si constiintele vidate ale unora care spera ca vor fenta legea la nesfarsit, pe nevazute, este alta.

P.s. Doamna Vasilescu n-ar putea niciodata sa ia loc la Masa Tacerii, pentru ca una ca ea nu stie cand sa taca si cand sa vorbeasca. Si-ar mai fi ceva...nu incerca sa arunci cu pietre cand ai casa de sticla!”, a scris pe Facebook, liderul PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea.

Olguța Vasilescu: Așa gafă?

”Fotografia zilei. Va fi virala. Presedintele a luat loc la Masa Tăcerii... În locul lui as concedia consilierul de imagine. Asa o gafa?”, a scris Olguța Vasilescu după ce a văzut imaginea lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel