Oglinda pe care o ții în casă. Un specialist Feng Shui îți zice ce ai făcut greșit până acum

Foto Pexels
Foto Pexels

Laura Oprea, specialist Feng Shui, a făcut o serie de precizări despre oglinda pe care o ținem în casă. 

„Am văzut că este la "Modă" să avem în casa oglinzi fie rotunde, fie dreptunghiulare, sau pătrate fără ramă, ceea ce este foarte GREȘIT”, a scris, pe Facebook, Laura Oprea.

Ulterior, a adăugat: „Știți ce aduce oglinda rotundă fără margini în baie? FRICA!!!!

Mai mult de atât, frica de tăieturi și activează fricile de tăiere din trecut adică din alte vieți (pentru toți cei care privesc în acea oglindă, inclusiv copiii sau musafirii), iar forma este și ea incorectă.

Indiferent de formă sau unde alegem să amplasam oglinda în casă, cel mai important lucru care trebuie reținut este că trebuie să aibă RAMĂ!!!!”

Recomandări pentru 2021: Purtați portofel roșu. An de schimbare majoră

„Este un an al inovațiilor, al strategiilor clare, un an în care trebuie să echilibrăm timpul acordat muncii cu timpul de odihnă! Anul ne recomandă să fim activi, să muncim, lenea și letargia și minciuna vor fi taxate. Să învățam să trăim fără frici, frustrări, încăpățânare, certuri, temeri! Trebuie să acordăm mai multă atenție corpului, nouă înșine, să ne ascultăm vocea interioară.

Reușitele vin doar pe baza motivației personale, să fim: sinceri, generoși, caritabili, să muncim doar cinstit, să nu acceptăm minciuna, fără să facem compromisuri nefavorabile, să fim corecți.

(...) An de schimbare majoră, de eliberare de trecut, de probleme, dar și de relațiile toxice, Recomand: Iertarea și Acceptarea. Anul ne îndeamnă către autoperfecționare, către studiu - cursuri, să dobândim merite profesionale.

Recomandarea mea este să puneți accent pe valorile tradiționale, să faceți ceea ce știți mai bine, să vă axați doar pe ceea ce știți să faceți cu adevărat, copy-paște-ul indiferent de domeniu va fi aspru sancționat și vă feriți de prietenii toxici.

(...) Culorile anului sunt ROȘU și Verde - Recomand călduros purtarea Portofelului Roșu”, a mai scris, tot pe contul de Facebook, Laura Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel