Oficial! O mare jucătoare se retrage din tenis

Italianca Roberta Vinci a avut un sezon incredibil, în care a reuşit cea mai mare surpriză a anului, atunci când a învins-o pe Serena Williams în semifinale de la US Open.

Totuşi, jucătoarea de 32 de ani a luat o decizie surprinzătoare după înfrângerea suferită în acest weekend în fața americancei Venus Williams, în semifinalele WTA Elite Trophy. Ea a anunțat că urmează să se retragă din tenis la finalul anului 2016.

"Anul viitor va fi ultimul în tenis. Este foarte greu să mă mai răzgândesc. Normal că nu ştii niciodată, dar este aproape imposibil. Nu sunt aşa tânără, nu vreau să mai joc. Am avut succes, o mulţime de victorii, dar câteodată este momentul să te opreşti", a declarat Roberta Vinci, potrivit gsp.ro.

Roberta Vinci ocupă locul 15 în clasamentul mondial şi a avut o carieră impresionantă. A câştigat 9 titluri WTA şi a ajuns în acest an în finală la US Open. De asemenea, a cucerit nu mai puţin de 5 trofee de Mare Şlem la dublu, alături de Sara Errani, dar şi 4 Cupe Fed, cu echipa Italiei.

"Sunt fericită că am încheiat anul pe un loc bun. Sunt mulţumită că sunt în top 20 şi sunt extrem de pregătită pentru sezonul viitor", a încheiat sportiva italiancă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel