BEC, ora 11.00, rezultate alegeri europarlamentare. Radu Tudor: “E un fenomen unic"

UPDATE, ora 11.00: Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, potrivit PRIMELOR REZULTATE OFICIALE PARŢIALE, furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), luni, la ora 11:00.

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 37,4% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de PNL cu 14,86%, PDL cu 12,23%, independentul Mircea Diaconu cu 6,92%, UDMR cu 6,47% şi PMP cu 6,21%, potrivit rezultatelor parţiale anunţate, luni, de Biroul Electoral Central.

Știrea inițială:

Luni, la ora 09:00, Biroul Electoral Central a făcut publice rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare. 

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare 2014, potrivit primelor rezultate oficiale, parţiale, furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), la ora 9:00.

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 37,25% din voturi, pe al doilea loc plasându-se PNL, cu 14,86%. De asemenea, PDL a obţinut 12,26%, în timp ce Mircea Diaconu a câştigat 6,95%. Următoarele sunt: UDMR, cu 6,48% şi PMP, cu 6,24%.

Prezenţa la urne la alegerile europarlamentare a fost de 32,16%, potrivit datelor furnizate de BEC. Datele sunt valabile pentru luni, ora 7:00, iar numărătoarea provine din 93% din secţiile de votare. Potrivit BEC, circa 5,5 milioane de alegători s-au prezentat la urne, 32,4%.

Ce spune Radu Tudor despre rezultatele parțiale oferite de Biroul Electoral Central

"Înainte de toate, trebuie să spunem că Mircea Diaconu este un fenomen unic. Țările din Europa Centrală și de Est au trăit în ultimii 20 de ani astfel de exemple. România de abia acum experimentează așa ceva și anume faptul că o persoană reușește să contrazică sondajele. Fără investiții, doar cu ajutorul familiei, Mircea Diaconu a reușit să strângă câteva sute de mii de voturi. Este un semnal că România începe să se trezească. Este prima oară când bunul simț devine eligibil. Este o mare bucurie pentru România că un om atât de corect devine reprezentantul țării noastre, ca independent, în Parlamentul European", a spus Radu Tudor la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel