OFICIAL: Antonescu a demisionat. PNL a votat trecerea la PPE

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu și-a prezentat demisia oficial în fața Biroului Permanent al PNL. Purtătoarea de cuvânt a partidului, Cristina Pocora, a anunțat că PNL a votat trecerea la PPE. 

Primul care și-a dat demisia din funcțiile pe care le avea în PNL a fost Klaus Iohannis. Crin Antonescu s-a arătat inițial rezervat și, după informații despre demisie în bloc la nivel de vicepreședinți și refuzul unui lider PNL de a se ocupa de interimatul partidului, președintele PNL și-a dat demisia, dar rămâne la interimatul PNL până când se va alege un nou lider, în Congresul a cărui dată va fi stabilită joi. El le-a transmis tuturor vicepreședinților PNL că ar fi indicat ca vicepreședinții să-și asume eșecul și să demisioneze cu toții în bloc. 

VEZI și: Quintus, despre Tăriceanu: Mi-e prieten, dar nu vreau să aud numele lui

Cât despre trecerea PNL la PPE, Cristina Pocora a declarat: "BPN al PNL a decis cu majoritate de voturi, un vot împotrivă şi trei abţineri, ca PNL să se alăture grupului PPE şi europarlamentarii noştri să facă parte din grupului PPE. Decizia va fi supusă și atenţiei Delegaţiei Permanente". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel