Ofițeri ai servicilor străine în sediul DNA. Tăriceanu cere verificări

Ema Apostu / 15 Martie 2018 / 00:03 Salveaza PDF Comentarii

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că va solicita Comisiei de verificare a activităţii SRI să vadă dacă se confirmă sau nu informaţiile potrivit cărora în sediul central al DNA au fost prezenţi ofiţeri ai unor servicii secrete străine. 

"Există informaţii potrivit cărora o serie de ofiţeri ai unor servicii străine ar fi fost prezenţi în sediul central al DNA. Sigur că această întrebare eu am să rog să o adreseze Comisia de verificare a activităţilor SRI, dacă ei sunt la curent cu prezenţa acestor persoane, dacă informaţiile se confirmă sau nu se confirmă", a spus Tăriceanu, într-o intervenţie telefonică la România TV. 

”Nu se face la DNA”

Preşedintele Senatului consideră că o cooperare între serviciile de informaţii româneşti şi străine se face la nivelul acestora şi nu "prin DNA". 

"Cred că cooperarea între servicii se face la nivelul serviciilor, nu se face prin DNA. Eu sunt foarte bucuros când aflu că serviciile de informaţii române sunt foarte apreciate de partenerii noştri străini, pentru diferite acţiuni, cum ar fi combaterea terorismului sau pentru alte acţiuni. Ceea ce nu mi se pare în regulă este ca aceste contacte, colaborări, să se desfăşoare în afara cadrului instituţional, mai ales în zona justiţiei", a mai adăugat Tăriceanu.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +14    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2