Ofițer SRI Arad, arestat pentru trafic de droguri. Țuțuianu, demers

 Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI a făcut, în cadrul şedinţei de luni, demersuri pentru a afla mai multe informaţii în cazul ofiţerului de la SRI - Direcţia Judeţeană Arad, arestat preventiv pentru trafic de droguri. 

"Am analizat nouă petiţii adresate de diverse persoane fizice, una este de interes şi am făcut şi noi un demers, respectiv să lămurim în ce condiţii şi-a desfăşurat activitatea şi în ce condiţii s-a produs arestarea unui ofiţer de la SRI, din Direcţia Judeţeană de Informaţii Arad. Cazul este cunoscut de presă, s-a întâmplat în urmă cu 8 - 10 zile, când un ofiţer de la Direcţia locală de Informaţii a fost arestat pentru trafic de droguri şi am cerut să ni se prezinte mai multe informaţii cu privire la acest caz", a declarat preşedintele Comisiei, Adrian Ţuţuianu, după şedinţă. 

Potrivit lui Ţuţuianu, în cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a luat în discuţie un proiect de lege privind statutul cadrelor de informaţii, depus de deputatul Cezar Preda. 

"La acest proiect sunt anumite observaţii pe text. Ele au fost date spre studiu tuturor membrilor comisiei şi vom formula un punct de vedere la prima şedinţă din sesiunea parlamentară", a menţionat Ţuţuianu, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel