OFIȚER ACOPERIT. VICTOR PONTA: Traian Băsescu a prins pe cine nu se aștepta

Victor Ponta, invitat la "Sinteza Zilei", a vorbit despre tema ofițerului acoperit aruncată în presă de către Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Sorina Matei, de ziua sa: Îi mulțumesc lui Turcescu. Un cadou GROAZNIC

Premierul crede că președintele, când a spus că un candidat la prezidențiale a fost ofițer acoperit, a lansat pur și simplu o fumigenă, singura victimă fiind Robert Turcescu.

"Dacă spunea că eu am fost ofițer acoperit... era extrem de ridicol. Traian Băsescu nu cred că s-a referit la mine. Eu cred că s-a gândit să arunce acest subiect și după aceea să-l folosească astfel: Hai să zicem că Iohannis este agent acoperit pentru a-l putea scoate din cursa prezidențială și să intre Elena Udrea în turul doi. Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Cred că dl Tăriceanu va intra în turul doi. Mă rog... sau dacă nu este Klaus Iohannis... poate să fie Monica Macovei... oricine le-ar putea lua din voturi", a spus Victor Ponta la Antena 3.

"Dacă este așa cum spuneți și Traian Băsescu a aruncat o plasă pentru a vedea cine pică în cursa ofițerului acoperit... avem de-a face cu o gravitate uriașă. Sunt gesturi nebunești", a spus Mihai Gâdea.

"Eu am învățat de la Traian Băsescu un lucru important: ce să nu fac dacă ajung președinte. El a aruncat plasa crezând că dă fie în mine, fie în Iohannis, fie în Macovei, dar a prins pe cine nu se aștepta... pe Robert Turcescu. El, probabil simțindu-se vinovat de ceva, s-a eliberat. Regimul Băsescu a rămas în viață prin oameni ca Robert Turcescu. El este un pion, un executant mai zelos decât alții. Mai sunt și alții ca Turcescu", a punctat Victor Ponta la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel