OFIȚER ACOPERIT. Tăriceanu: O bombă care zguduie serios scena politică

Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat joi în emisiunea "Ediția de seară", de la România TV, realizată de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: GAFA lui Tăriceanu. Ce i-a spus lui Ciutacu, în direct, la TV

Acesta a vorbit despre tema lansată în presă de către Traian Băsescu: "ofițerul acoperit".

Întrebat de Victor Ciutacu dacă după 25 de ani de la Revoluție, colaborarea cu Securitatea sau apartenența la orice tip de serviciu secret mai reprezintă subiecte care să răvășească o campanie electorală, Călin Popescu Tăriceanu a zis: "Poate să fie un subiect de presă puternic, dar trebuie să vă spun ceva: în România, toleranța publicului este extrem de mare față de tot felul de derapaje politice sau morale. În străinătate, o astfel de bombă jurnalistică zguduie serios scena politică și-l scoate în afară fie pe cel care este vizat, fie pe cel care lansează astfel de bombe, fără să continue. Eu cred că ce s-a întâmplat cu Robert Turcescu este mai degrabă perdeaua de fum care a fost lansată pentru a acoperi subiectul cu ofițerul acoperit dintre candidații la prezidențiale".

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a comentat și informația conform că Traian Băsescu ar fi colaborat cu Securitatea.

"În privința lui Traian Băsescu, vă rog să aduceți aminte că de mulți ani au fost găsite capete de ață și mă refer aici, de exemplu, la registrul membrilor de partid care colaborau cu Securitatea. Toată lumea s-a repezit să caute la Arhiva de la Pitești, dar nu a mai găsit nimic. Probabil că Traian Băsescu a avut grijă să distrugă toate dovezile... În fine, lumea a rămas cu un dubiu. El însuși a recunoscut că a dat camioane de rapoarte, dar ele nu se mai găsesc. Acesta este personajul", a conchis Călin Popescu Tăriceanu la "Ediția de seară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel