Oferte și reduceri pentru călătoriile cu avionul: Vara anului 2022 ar putea reprezenta o perioadă de tranzacționare aproape normală

sursa foto: Ryanair Corporate
sursa foto: Ryanair Corporate

Ryanair a pregătit tuturor călătorilor oferte și reduceri mari pentru bilete. Pandemia de coronavirus și noile restricții impuse de autorități au adus companiei irlandeze pierderi de aproximativ 96 de milioane de euro în ultimele luni ale anului 2021. Ca să-i încurajeze pe oameni să călătorească, vor pregăti mai multe zboruri în comparație cu perioada pandemiei, potrivit The Guardian.

Compania irlandeză Ryanair a declarat că evoluția numărului de cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS CoV-2 a afectat în mare măsură vânzările. În doar trei luni, aceștia au avut pierderi de peste 90 de milioane de euro și se așteaptă ca următoarea perioadă să apară noi restricții sau perturbări cauzate de pandemie. Cu toate acestea, Ryanair anunță pentru anul 2022 un număr mai mare de călătorii și numeroase reduceri și oferte, potrivit The Guardian.

Directorul executiv al companiei, Michael O'Leary a declarat că prima perioadă a anului 2022 va necesita „o stimulare semnificativă a prețurilor mai mici”, tocmai pentru a încuraja oamenii să călătorească și să se apropie, cât de mult posibil, de normalitate. În luna ianuarie a acestui an, compania irlandeză și-a redus capacitatea cu până la o treime întrucât în luna decembrie, răspândirea variantei Omicron a dus la scăderea numărului de pasageri cu până la 1,5 milioane.

Michael O'Leary a declarat că rezervările recente s-au îmbunătățit deoarece și restricțiile impuse de autorități s-au mai relaxat iar oamenii au prins curaj și și-au achiziționat bilete de avion. Cu toate acestea, cei ce vor să călătorească nu își mai cumpără bilete cu o perioadă lungă de timp înainte din cauza incertitudinilor. Majoritatea rezervă cu puțin timp înainte de plecare.

Îi avertizăm pe toți acționarii să se aștepte la noi perturbări ale Covid înainte ca noi, aici în Europa și în restul lumii, să putem declara că în sfârșit, criza de Covid a trecut”, a declarat directorul companiei.

Prețul combustibilului nu se numără printre probleme

Mai mult, pentru Ryanair, prețul foarte ridicat al combustibilului din această perioadă nu reprezintă o problemă și nu va afecta, sub nici o formă, frecvența curselor, prețul biletelor sau salariile angajaților: „Suntem cea mai bine acoperită companie aeriană din Europa în acest moment. Ne-am blocat necesarul de combustibil la 60 de dolari pe baril, așa că avem o poziție foarte bună în acest sens în următoarele 15 luni”, a declarat directorul financiar al companiei.

Compania irlandeză se așteaptă la o creștere de până la 225 de milioane de pasageri până în anul 2026 și a urgentat livrarea a 41 de aeronave Boeing 737 Max.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel