Oferta electorală pentru 2012: Muia şi Laba lovesc din nou

candidati deschidere
candidati deschidere

Campania electorală pentru alegerea primarilor a debutat oficial, iar candidaţii îşi pregătesc strategiile electorale sau mesajele de campanie cu mare atenţie. Doi dintre primarii în funcţie sunt deja celebri şi nu mai au nevoie de foarte multă promovare. Este vorba de Vasile Laba şi Muia Marcel. Cei doi au făcut deliciul electoratului şi al presei la alegerile din 2008 pentru că orice slogan ar fi ales, se putea interpreta foarte uşor. 

În 2008, Muia Marcel, a ales un slogan destul de neinspirat, care a dat naştere la o mulţime de glume. "Mai bine pentru mai mulţi. Votează primar Muia Marcel". În 2008 a fost ales cu peste 70% din voturile oamenilor din Cheveresul Mare, iar în 2012 o mai vrea odată.

Vasile Laba şi-a ales sloganul ceva mai inspirat, pentru că nu a dat apă la moară comentatorilor. "Eu mă ţin de cunvânt. Vasile Laba, primarul nostru". Pentru Vasile Laba numele nu a contat fiind ales primar cu o majoritate covârşitoare. 86,73% dintre oamenii din Bistrişa Bargăului au votat cu Laba.

De la nume ciudate, la primari ciudaţi

Locuitorii comunei argeşene Babana l-au reales în 2008 pe Bebe Ivan, primarul campion naţional la judo, fost ofiţer de poliţie şi care nu se dă în lături din a se maimuţări la petrecerile oraşului purtând peruci colorate sau pantaloni de piele. În 2008 era să moară cu două zilei înainte de alegeri când s-a băgat să stingă un incendiu.

Gheorghe Stancu, primarul comunei braşovene Bascov, a reuşit să rămână în aminitrea tuturor cetăţenilor. La inaugurarea bisericii, locuitorii au avut surpriza de a-l vedea pe primar pictat alături de sfinţii protectori ai lăcaşului de cult.

Nici Haiducul Costel nu se dă în lături când vine vorba de primari mai excentrici. Pe numele său real, Constantin Drăghici, el a fost poreclit aşa de locuitori din Amărăşti pentru că este liderul grupului vocal "Haiducii din Amărăşti".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel