Ofertă atractivă de muncă în Anglia. Salariul lunar, 3.080 euro

Ofertă de muncă în Anglia. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate recrutează 50 de șoferi Categoria D care să conducă autobuze de călători pe drumurile publice.

Salariul se cifrează între 1.750 și 2.200 lire sterline pe lună, echivalent cu între 2.500 și 3.080 euro pe lună, potrivit capital.ro. Însă, pe lângă salariul de bază, angajații primesc și al 13-lea salariu și au posibilitatea să lucreze ore suplimentare plătite.

Programul standard de lucru este de 38 ore pe săptămână, cinci zile de lucru și două libere. Se acordă 28 de zile de concediu pe an.

Agenția de recrutare nu percepe niciun tarif de înscriere de la candidați, iar cei selectați vor beneficia de un training intensiv gratuit de două săptămâni la sosirea în Marea Britanie pentru acomodare cu condusul pe partea stângă a șoselei și învățarea traseelor, fiind plătit pentru perioada de training.

Cazarea va fi asigurată de la începutul contractului, urmând să fie plătită de angajat din primul salariu. Transportul cu autobuzele companiei angajatoare este gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel