Șofer "M..e PSD". Băsescu, mesaj pentru poliţişti: Mi-aş dori să deschideţi dosare penale

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat acţiunile poliţiştilor în cazul şoferului care avea numere de înmatriculare anti-PSD.

El crede că totuşi tânărul nu a fost nici el foarte inspirat în decizia de a conduce cu astfel de numere de înmatriculare.

"Toată poliţia, în frunte cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează? Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit", a adăugat Băsescu.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, în cazul bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27