Octavian Hoandră s-a ENERVAT pe Iulian Bulai (USR): Nu dau doi bani pe răspunsurile tale!

Hoandră
Hoandră

”Nu dau doi bani pe răspunsurile tale!”, i-a zis Octavian Hoandră unui politician, în direct, la Realitatea TV.

Octavian Hoandră s-a enervat, în emisiunea lui Cozmin Gușă, ”România 2019”, pe Iulian Bulai, deputat USR. ”N-am nimic personal cu dumneavoastră, dar este vorba de partidul pe care îl reprezentați și pe care nu dau doi bani! Este un partid de securiști, poate unii dintre dumneavoastră sunteți corecți”, a continuat Octavian Hoandră.

”Cioloș zicea că toți am fost securiști... uite că nu am fost chiar toți!”, a mai zis jurnalistul invitat în emisiunea lui Cozmin Gușă.

”Ați zis că USR reprezintă niște băieți ai căror părinți au plecat. Și pe vremea mea plecau, dar nu plecau cu pașaportul în buzunar. Plecau din motive de libertate a spiritului. Erau și oameni care părăseau țara ca să mănânce mai bine. Trimiteau poze în România având cârnați de gât în timp ce noi, aici, făceam foamea. Noi nu le spuneam Diaspora, ci refugiați economic. Dumneavoastră faceți parte din copiii ai căror părinți au vrut să trăiască mai bine ca în România și au plecat. Nu faceți din asta o scuză pentru că se vede. Nu mai aveți Dumnezeu!”, a mai spus Octavian Hoandră.

”Eu am terminat Seminarul Teologic! Cum puteți să ziceți asta?”, a zis Iulian Bulai de la USR.

”Eu mă refer la Dan Barna care a zis că nu mai trebuie să ne închinăm la Dumnezeu, nu mai suntem creștini, că putem să ne alegem sexul și altele”, a adăugat Octavian Hoandră.

”Sunt creștin practicant! Am fost dimineață la biserică”, a mai zis politicianul de la USR.

”Mă refeream la Dan Barna. Foarte bine, dacă nu mai avem Dumnezeu, dacă nu mai avem proprietate, dacă vrem să trăim în grup... oamenii să-l voteze pe Dan Barna!”, a conchis Octavian Hoandră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel