Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu, vrea să îi ia locul lui Piedone: Lupt să-l întrec pe deputatul de Suceava

Facebook Octavian Berceanu
Facebook Octavian Berceanu

Octavian Berceanu, şef al Gărzii Naţionale de Mediu până în septembrie 2021, vrea să fie primar al Sectorului 5. 

Pe pagina sa de Facebook, Berceanu a distribuit un sondaj lansat pe un grup plin cu cetăţeni din Sectorul 5, acolo unde figurează şi numele său printre opţiunile de răspuns la întrebarea "Dacă mâine ar avea loc alegeri pentru Primăria Sectorului 5, pe cine ai alege primar?". 

În postarea sa, Octavian Berceanu scrie că "Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava", făcând referire la Vlad Popescu Piedone, care a adunat în sondajul respectiv 1255 de voturi până acum. Cu toate astea, în sondaj se vede şi faptul că numele lui Octavian Berceanu a fost adăugat chiar de... Octavian Berceanu. 

Berceanu i-a taxat şi pe colegii de la USR-PLUS care nu l-au pus pe poziţii eligibile pentru a fi consilier local la Sectorul 6 la alegerile din 2020. 

"În 2020, cu votul intern al colegilor USR PLUS, blocaţi ermetic în două tabere, nu am fost votat intern nici măcar pe o poziţie eligibilă pentru consilier local la S6, pentru că meritocrația moare când e vorba de interes personal, cum de altfel se întâmplă de 30 de ani încoace.

Ce vreau să înțelegeți este faptul că neimplicarea politică și absența de la vot naște monștri", a mai scris Octavian Berceanu pe Facebook. 

Postarea lui a adunat sute de comentarii. Unii îl vor primar, alţii îl ironizează 

”Era mai bine dacă adăuga un terț opțiunea Octavian Berceanu. Așa, adăugată de tine, arată artificial, zic”, i-a scris un internaut, la care Berceanu a răspuns că ”partea cu așteptatul ajutorului nu mă caracterizează. E nevoie? Facem și gata!”. 

”Neimplicarea politică... naște monștri. Şi implicarea politică a născut Echipa Barna”, a punctat un altul. 

Sunt, însă, şi mulţi bucureşteni care dau semne că ar vrea ca fostul şef al Gărzii Naţionale de Mediu să candideze la primărie. 

”Dacă aș fi locuit în sectorul 5, v-aș fi votat fără să mă gândesc de două ori! Sper ca rezidenții de acolo să voteze "CURĂȚENIA", dacă și-o doresc!! Succes!!" / "Abia aştept să vă votez pentru Sectorul 5, împreună cu toţi membrii familiei! Succes" / "Mult succes și Doamne ajută!!!! Îmi pare rău că nu sunt din sector 5!! Oameni buni, care locuiţi în sectorul 5, votați pe acest domn și nu veţi regreta!" sunt doar câteva dintre comentariile strânse la postarea lui Octavian Berceanu. 

Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 până la condamnarea la închisoare în dosarul Colectiv, a transmis că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va candida la alegerile locale şi le-a cerut cetăţenilor din Sector să îl voteze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel