Șoc pe scena politică. Candidat la prezidențiale, condamnat la zece ani de închisoare

Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”
Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”

Fost deputat și fost candidat la prezidențiale, aflat în Penitenciarul Gherla unde execută o pedeapsă pentru înșelăciune, a primit o nouă condamnare, într-un alt dosar, de zece ani de închisoare. 

Nati Meir, închis pentru un lung șir de escrocherii, s-a ales cu o nouă condamnare de 10 ani, potrivit Libertatea. Iubita lui, austriaca Nicole Smith, una dintre surorile heroina, a primit o condamnare de 11 ani într-un dosar de droguri. Cei doi corespondau prin scrisori și chiar aveau planuri de căsătorie. 

Nati Meir spunea că moștenitorul unei averi uriașe, potrivit propriei declarații de avere din 12 octombrie 2005. Avea în conturi nu mai puțin de 87.250.000 de dolari.  86 de milioane dolari au intrat în octombrie 2005 în două conturi deschise la banca americană Merrill Lynch (46 milioane dolari) și la banca elvețiană Credit Suisse (40 milioane dolari). Moștenire de la rudă din SUA, al cărei nume nu a fost menționat. 

În 2014, Nati Meir a fost condamnat de Curtea de Apel București, definitiv, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de înşelarea a 35 de persoane, cărora le-a promis că le trimite la muncă în Israel. În 2009, el a candidat la alegerile prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel