Obreja dezvăluie ce ar încerca Vântu din închisoare

Rudel Obreja este arestat la domiciliu, după ce Sorin Ovidiu Vântu l-a denunțat, iar DNA l-a acuzat de trafic de influență. Procurorii susțin că fostul președinte al Federației Române de Box i-ar fi promis lui SOV că o poate cumpăra pe judecătoarea șefă a secției penale de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Într-un interviu acordat lui Cătălin Tolontan, Rudel Obreja spune că, în discuțiile cu Vântu din stenograme, el vorbea despre cedarea unor drepturi litigioase, nu despre cumpărarea judecătoarei Corina Jîjîie.

"Eu i-am cerut 1 milion de euro pentru niște drepturi litigioase și Vântu se făcea că discută cu mine ca să-i rezolv procesul", a povestit fostul președinte al FR de Box.

Vântu vrea să maculeze justiția

Rudel Obreja susține că scopul lui Sorin Ovidiu Vântu ar fi să murdărească ICCJ și întreaga justiție, "care l-a înfundat".

"Știți ce cred eu că a urmărit Vântu de fapt? Vrea să murdărească Înalta Curte! Eu sunt un instrument. Asta vrea, să maculeze justiția, cea care l-a înfundat.

Scopul lui SOV e să o murdărească pe Corina Jîjîie sau pe colegele ei. Spunea că sunt oamenii lui Băsescu. Și vrea să-i maculeze pentru ce au făcut sau, nu știu, poate pentru ce urmează. Și nu e doar scopul lui Vântu, ci și al cercului lui", a mai declarat Rudel Obreja.

Vezi și: Obreja a fost trimis în judecată în dosarul în care Vântu l-a denunțat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel