Urmărește emisiunea live


Obiceiul straniu pe care îl are Klaus Iohannis. Ce făcea la Sibiu

O jurnalistă de un ziar din Sibiu a vorbit despre un obicei de-al lui Klaus Iohannis. Mădălina Luca a povestit la ce ore îi chema pe colegii ei de breaslă la interviurile pe care aceștia le solicitau.

VEZI ȘI: Șandru, bilețel către Rareș Bogdan în direct, la TV. Ce i-a scris. Cozmin Gușă: TREBUIA SĂ VĂ DAU DE GOL

"Îmi plac teribil oamenii punctuali. E o calitate a celor organizați, răspunzători, pentru care cuvântul dat e literă de lege. În Sibiu, mai ales printre jurnaliști, e proverbial obiceiul lui Iohannis de a te accepta la o discuție, la ore ieșite din tipar. Dacă motivul discuției nu e de urgență maximă, ești sunat înapoi de cineva de la cabinetul lui și anunțat că, într-o marți, să zicem, în data de 7, primarul Sibiului te așteaptă, la ora 10:27. E strict problema ta dacă îți permiți să uiți sau să întârzii. În acea marți, în data de 7, la ora 10:27, ușa primarului se deschide, pentru că tu ai confirmat prezența la întâlnire. Da, noi ne mirăm teribil, însă asta înseamnă, de fapt, normalitatea.

De curând, un prieten jurnalist mi-a povestit un episod care ar trebui predat la cursurile despre caracter, organizare și punctualitate, dacă s-ar inventa vreodată așa ceva. Stabilise o întâlnire cu Klaus Iohannis, tot așa, pe la un 11:46. Ziaristul a ajuns mai repede cu vreo câteva minute. Tot mai repede, ieșise și primarul dintr-o sală unde oficiase o căsătorie. L-a găsit pe jurnalist așteptându-l în anticameră, l-a salutat, a trecut pe lângă el și a intrat în birou, unde a mai stat câteva minute, până a bătut ceasul 11:46. Pentru că aceea era ora cu care cazuseră de acord amândoi. Asta nu înseamnă impolitețe, ci o agendă pe care o respecți cu sfințenie, până la ultima secundă. E dovada clară că fiecare oră are aceeași valoare, unde scrie că întâlnirile se fixează doar la și jumătate, ori la fix? Și mai e atitudine, care obligă la comportament similar", a scris Mădălina Luca în ziarul OradeSibiu.

"Eu, doar despre semnificația lui 11:46, am vrut să vorbesc... în rest, fiecare să-și aleagă președintele, după calitățile pe care le descoperă și le admiră la fiecare candidat", a conchis jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel