Urmărește emisiunea live


Șoarece filmat în Kaufland, Arad, răsturnare de situație: Campanie de denigrare, șantaj

La sfârșitul lunii februarie, un video cu un șoarece, filmat la raionul de carne al lanțului de magazine Kaufland, a circulat pe Facebook. 

Filmarea a fost realizată la unul din magazinele Kaufland din Arad. Imaginile extrase de către angajații Kaufland, de pe camerele de supraveghere, ar arăta că șoarele a fost plasat în magazin la raftul de lactate. 

(w670)

Reprezentanții Kaufland precizează, potrivit Antena 3, că ”Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel